Notifikationer

Godkend venligst, at du accepterer at modtage nyheder og opdateringer fra Omnihorse i din indbakke

 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af Omnihorse.

Vores fulde kontaktoplysninger er:

Omnihorse IVS
Bredgade 30
1260 København
CVR nr. 39466120

Vi kan kontaktes på [email protected]

Herefter benævnt Selskabet

 

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

Selskabet indsamler alene din oplyste e-mailadresse. Dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve mv.
Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om din brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links, samt hvornår e-mailen slettes igen.
Derudover skal du være opmærksom på, at vi kan indsamle yderligere oplysninger om dig, når  du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, hvis du accepterer, at vores hjemmeside bruger cookies.

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, evt. tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig.
Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring Selskabet. Vi anvender ikke din e-mailadresse til andre formål end ovenstående.

 

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a). De oplysninger, vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet, bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.
Oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet, bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

 

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi anvender servicen MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp udbydes af The Rocket Science Group, LLC og er hjemmehørende i Georgia, USA. MailChimp opbevarer og behandler personoplysninger for os som databehandler.

Da MailChimp er baseret i USA, accepterer du udtrykkeligt med din tiltræden af disse vilkår, at dine personoplysninger er afgivet for at vi kan sende dig nyhedsbreve, samt oplysninger, vi genererer omkring din brug af vores nyhedsbreve, kan eksporteres til og opbevares i USA. MailChimp er herudover tilknyttet til Kommissionens Privacy Shield ordning.
Du kan se mere om tilknytningen her.

 

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig.
Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller.

 

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

 

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse) ved at enten afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter eventuelt tilmelde dig igen.

 

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Når du har afmeldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten på vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev du modtager fra os.

 

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse.

Hvis du afmelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at de-anonymisere oplysningerne igen.

 

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i hvilke oplysninger, vi behandler om dig.

 

Klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.