Om os

Vores vision og teamet bag Omnihorse

Torben Nordal Mia Balint

Torben Nordal Clausen og Mia Hemming Balint har sammen grundlagt Omnihorse

 

Vores vision

Hestesporten og hesteverdenen har i lange tider været opdelt i segmenter og discipliner. Vi tror på, at vores hestefolk besidder en enormt værdifuld vidensbase om heste, management og træning.

Noget af denne viden og know-how befinder sig koncentreret i de forskellige segmenter, måske endda i visse lande, hvor denne viden kunne gavne mange flere mennesker og heste, hvis det blev endnu lettere at dele den. Samtidig er det vores holdning, at vi i hestesporten ofte er 'lonely riders' - vi træner typisk alene, og vi rider stævner alene. Derfor er det vigtigt med tætte fællesskaber, hvor vi bliver endnu bedre til at samles om vores passion for heste og træning.

Omnihorse er stedet, hvor viden om heste er koncentreret ét sted under logiske emneoverskrifter, så tingene ligger ordentligt og struktureret, så du lettere kan finde dem.

I modsætning til mange andre sociale netværk, har vi fjernet annoncer og blink, så du ikke bliver forstyrret unødigt.

Vi har også fravalgt at bruge algoritmer. Vi stoler nemlig på, at du er den bedste til at vide, hvad du ønsker at se - og hvornår du vil se det.

Hvis du driver en forretning, hvor hestefolket er din målgruppe, og du administrerer en gruppe eller side på Omnihorse, så vil dit indhold blive vist til 100% af dine følgere, som aktivt har valgt at abonnere på dit content.

 

Sikker second hand handel med rideudstyr i vores webshop

Vores webshop fungerer som en social markedsplads (lancerer ultimo 2019). Her kan du handle brugt rideudstyr med andre private, både køb og salg. Vi har fjernet de største problemer i brugthandler, som ofte handler om, at man på andre markedspladser løber en stor risiko, når man forudbetaler for en vare, som sælgeren måske aldrig sender til dig.

Vi har derfor indbygget en proces, hvor vi ikke hæver pengene fra dit kort, før sælger har indleveret pakken i en af de +2000 pakkeshops hos vores leverandør.

Er du erhvervsdrivende, kan du også eksponere dine ydelser i vores shop.

Omnihorse sikrer, at sælgeren af det brugte rideudstyr først modtager betaling, når pakken er indleveret hos vores fragtleverandør. Herved minimeres risikoen for, at køber forudbetaler varen, men at sælger aldrig får afsendt varen.

Når du sælger udstyr i vores webshop, bliver du eksponeret for relevante købere, så du har en større sandsynlighed for at få solgt dine ting.

 

Et bedre overblik over kommende Hesteevents

Du kan også lægge dit event på vores webshop og sælge billetter.

Vi vil gøre det lettere at finde spændende hesteevents overalt i landet og verden med vores overskuelige event oversigt, som er inddelt i kategorier - så kan du være sikker på, at du ikke går glip af noget.

 

Teamet bag Omnihorse

Mia har elsket heste, siden hun var 4 år. Det var en lidt hård start på livet som heste-elsker, for hun startede på rideskole på en pony, der ikke var så vild med børn... det betød mange flyveture i sandet (og sand imellem tænderne), og der var mange ridepauser op til teenage årene. Men da Mia blev 18 år med kørekort og egen bil, fik hun tilfældigvis part på en meget velskolet trakehner vallak på 14 år, som til deres allerførste dressurstævne i en LA1 bar hende lige til førstepladsen. Men det var også en virkelig flink hest - og der var kun én anden konkurrent på banen!

 

 

Mia Balint

 Mia Hemming Balint

   CEO & Founder   

 

Torben er vokset op på en gård, hvor naboen havde en hest. Den passede han og red på - det var i øvrigt en hingst, så det gav også en lidt hård start på livet som horseman for Torben. Han er sidenhen forblevet på jorden, hvor han hjælper Mia med at holde i tøjlerne på Omnihorse, ligesom han også holder i tøjlerne på flere andre virksomheder.

                                    Torben Nordal

 Torben Nordal Clausen

   Chairman & Founder