Privatlivspolitik og persondata

Sådan håndterer vi dine persondata

 

Som bruger af Omnihorse giver du os lov til at registrere og behandle personoplysninger om dig og dine aktiviteter. Disse informationer bruges til at give dig relevante tilbud og anbefalinger samt til at gennemføre dine billetbestillinger, dine Omnihorse medlemsbetalinger og dine køb og salg på vores markedsplads.

Omnihorse giver generelt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne website videre til tredjemand. Omnihorse forbeholder sig dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til eventarrangøren/billetsælgere/varesælger og samarbejdspartnere med henblik på at opfylde det, du har anmodet om som bruger af Omnihorses digitale platform.

Personoplysninger gemmes højst i 6 måneder efter brug, efter at oplysningerne er ophørt med at blive benyttet som led i en aftale.

Ifølge persondatalovgivningen har du en række rettigheder som vi har summeret op i nedenstående. Vi har ikke inkluderet alle detaljer, så hvis du vil have det fulde overblik, så henviser vi til de relevante love og vejledninger, som du kan finde på Datatilsynets hjemmeside.

 

De primære rettigheder er ifølge persondatalovgivningen:

(a) Retten til indsigt

(b) Retten til at få forkerte data rettet

(c) Retten til at få data slettet

(d) Retten til at begrænse databehandling

(e) Retten til at opponere imod databehandling

(f) Retten til at få data overført til tredjemand

(g) Retten til at klage til en overordnet myndighed

(h) Retten til at trække en databehandlingstilladelse tilbage

Du har ret til at få at vide, om vi behandler dine personlige data, hvor vi gør dette, hvilke data vi behandler, hvem der har adgang til dine data, samt informationer omkring formålet med databehandlingen.

Såfremt det vurderes, at det ikke er til skade for tredjepart, så kan du få tilsendt en kopi af de personlige data, vi opbevarer.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte os på support@omni-horse.com